Thursday, March 15, 2007

سمنو پزان


سمنو پزی از دو هفته مانده به عید شروع می شود به این صورت که ابتدا گندم ها را خیس می کنند تا جوانه بزند سه روز مانده به عید گندم های جوانه زده را در هاون می کوبند افراد فامیل در یک جا جمع می شوند و گندم ها را در داخل دیگ بزرگی که "تجغن" نام دارد می ریزند و زیر دیگ آتش روشن می کنند . معمولاً پسران فامیل از افراد دیگری که در حال پختن سمنو می باشند هیزم می دزدند و معتقدند که هر چه بیشتر هیزم بدزدند سمنو های آنها شیرین تر خواهد شد
پیشاپیش عیدتان مبارک
deyarekhoshk@gmail.com

1 comment:

Unknown said...

آقا قصد نداری اسباب کشی کنی به khoshk.ir
ما حساب کردیم روت ها