سمنو پزی از دو هفته مانده به عید شروع می شود به این صورت که ابتدا گندم ها را خیس می کنند تا جوانه بزند سه روز مانده به عید گندم های جوانه زده را در هاون می کوبند افراد فامیل در یک جا جمع می شوند و گندم ها را در داخل دیگ بزرگی که "تجغن" نام دارد می ریزند و زیر دیگ آتش روشن می کنند . معمولاً پسران فامیل از افراد دیگری که در حال پختن سمنو می باشند هیزم می دزدند و معتقدند که هر چه بیشتر هیزم بدزدند سمنو های آنها شیرین تر خواهد شد
Thursday, March 15, 2007
سمنو پزان
سمنو پزی از دو هفته مانده به عید شروع می شود به این صورت که ابتدا گندم ها را خیس می کنند تا جوانه بزند سه روز مانده به عید گندم های جوانه زده را در هاون می کوبند افراد فامیل در یک جا جمع می شوند و گندم ها را در داخل دیگ بزرگی که "تجغن" نام دارد می ریزند و زیر دیگ آتش روشن می کنند . معمولاً پسران فامیل از افراد دیگری که در حال پختن سمنو می باشند هیزم می دزدند و معتقدند که هر چه بیشتر هیزم بدزدند سمنو های آنها شیرین تر خواهد شد
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comment:
آقا قصد نداری اسباب کشی کنی به khoshk.ir
ما حساب کردیم روت ها
Post a Comment